En investering der betaler sig

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Hvor mange penge er der at spare ved den enkelte løsning?
Få et groft overblik, og bliv klogere, på hvad din investering kan blive værd på sigt.

Der er penge at spare fra dag et, når du udskifter oliefyret med en ny varmekilde. Olie er nemlig dyrt og meget lidt energieffektivt sammenlignet med de mere moderne løsninger. Men der er selvfølgelig også omkostninger forbundet med fjernelse af fyret og installation af nyt anlæg.

Vi har lavet en oversigt over omkostninger, varmeudgifter og besparelser forbundet med de forskellige varmeanlæg. Tallene kan give et overblik over den enkelte løsning sammenlignet med de andre, men skal selvfølgelig læses i sammenhæng med de mange andre omstændigheder, som vi har gennemgået i dette magasin.

Anskaffelsespriserne vil variere meget fra anlæg til anlæg. Dit varmeanlægs pris vil afhænge af din bolig, dine behov, din økonomi og selvfølgelig varierende leverandør- og monteringspriser.

* Hvis du bruger el til opvarmning (elvarme eller varmepumpe), slipper du for en del af elafgiften ved forbrug over 4.000 kWh/år
** Gennemsnitlig naturgaspris for 1. kvartal 2018. Kilde: Naturgasguiden, Energitilsynet
*** Der er regnet med en gennemsnitlig energipris for de 402 fjernvarmeværker, som er oplyst i Energitilsynets prisstatistik (marts 2018) inkl. faste udgifter
**** Hvis anskaffelsesprisen er større end 35.000 kr., vil varmeudgifterne inkl. varmeanlæg også være større

Få et lokalt tilbud på udskiftning af dit oliefyr
Få et lokalt tilbud på alternative og energivenlige opvarmningsmetoder, som kan spare dig penge og hjælpe dig af med oliefyret.
Del.

Om forfatteren

Efterlad en kommentar