Luft til luft varmepumpe

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Luft til vand-varmepumpe

Fossile brændstoffer og brændsler er på vej ud af de danske boligejeres hjem, og mange skifter hvert år deres gamle oliefyr eller gasfyr ud med et billigere og mere miljøvenligt alternativ. Et af alternativerne er en luft til vand-varmepumpe, et populært produkt, som er el-drevet og meget energieffektiv. Når du vælger en ny varmekilde, er det vigtigt, at varmekilden passer til dit eller jeres behov i boligen, så den kan levere tilstrækkeligt med varme. Derfor er det en god idé at rådføre sig med eksperter, som kan guide dig igennem de mange muligheder der er, når du skal skifte din eksisterende varmekilde ud med en ny.

Det tekniske

En luft til vand-varmepumpe udnytter varmeenergien i udeluften til at opvarme vandet i dit centralvarmesystem, og den kan levere varme til din bolig året – også når der er frostgrader udenfor. Varmepumpen er forbundet med dit centralvarmesystem, og dette forsyner din bolig med varme i radiatorerne og varmt vand i hanerne. Luft til vand-varmepumpen består af en ude- og indedel og er el-drevet.

Hvorfor vælge en luft til vand-varmepumpe

Der er mange fordele ved at vælge en luft til vand-varmepumpe, men nogle af dem er:

  • Kraftig reducering af varmeudgifter, når du skifter fra olie- eller gasfyr.
  • En luft til vand-varmepumpe er en energieffektiv varmeløsning. Det betyder, at den leverer mere varmeenergi, end den bruger i el-energi. Faktisk kan de nye luft til vand-varmepumper være ligeså energieffektive som traditionelle jordvarmeanlæg.
  • En luft til vand-varmepumpe er et mere miljøvenligt alternativ. Varmen og energien hentes i udeluften og dermed fra vedvarende energi. Derfor er løsningen et af de mest miljøvenlige alternativer, du kan vælge.
  • En luft til vand-varmepumpe er en varmeløsning, der både varmer din bolig og dit brugsvand op. Det er en nem og overskuelig totalløsning for dig som boligejer, og så er den nem at opsætte. Indedelen styres desuden af en medfølgende fjernbetjening.
  • En luft til vand-varmepumpe har en lang levetid og minimal vedligehold.

Spørg eksperterne

Sparenergikroner.dk har de masser af gode råd, som de gerne deler med dig – uanset om du handler som privatperson eller for erhverv. De er specialiseret i grøn energi og klimavenlige løsninger og ved alt om kvalitetsvarmepumper og klimaanlæg. Du er sikker på at få en yderst kompetent vejledning, så du kan vælge det rigtige alternativ til din nuværende varmekilde, og de forhandler udelukkende produkter, som er tilpasset det kolde nordiske klima. Hos Sparenergikroner.dk udbyder de mange forskellige typer Panasonic luft til vand-varmepumper til fornuftige priser, og de kører endda hele Danmark rundt for at montere og servicere dem – og det er samme pris uanset om du bor på Sjælland, Fyn eller i Jylland. Kontakt dem, og få et uforpligtende tilbud.

Få et lokalt tilbud på udskiftning af dit oliefyr
Få et lokalt tilbud på alternative og energivenlige opvarmningsmetoder, som kan spare dig penge og hjælpe dig af med oliefyret.
Del.

Om forfatteren

Efterlad en kommentar