Om Drop Oliefyret

Mange husejere har stadig oliefyr.

Formålet med Drop Oliefyret er at oplyse om de energimæssige, økonomiske og miljømæssige fordele ved alternative energikilder, hvordan man kan udskifte oliefyret med et bedre alternativ og hvilke alternativer man får flest fordele ud af at skifte til.

Samtidig hjælper vi ejere af oliefyr med at finde frem til de bedste specialister i forhold til at få udskiftet oliefyret med en løsning der er skræddersyet og optimeret til netop deres behov, baseret på alternative energikilder.

Oliefyr er fortid!

– sløjf dit oliefyr nu.

I samarbejde med Energitjenesten, udkommer det spritnye magasin, som sætter fokus på udskiftningen af oliefyret i Danmark. Der er godt 140.000 oliefyrsejere, hvilket regeringen vil have gjort op med inden 2030, hvorfor vi vil hjælpe med at rådgive om alternativerne.

Allerede i 2013 blev det forbudt at installere oliefyr i nye huse, og i juli 2016 blev det så forbudt at erstatte et gammel oliefyr med et nyt, såfremt alternativerne fjernvarme eller naturgas er at finde i området.

Vi hjælper gerne med professionel hjælp eller råd til din udskiftning, hvor vi tilbyder at udarbejde op til 3 tilbud på din alternative energiløsning, i samarbejde med lokale erhvervsdrivende fra dit område.