Helhedsløsningen til dig der søger kvalitet

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Der er mange ting at tage højde for, når oliefyret skal skiftes ud med en varmepumpe. Hovmand energi gør processen nem og overskuelig for dig.

Selv om Hovmand Energi kun har eksisteret siden september 2017, fylder erfaringen godt i værktøjskassen. Jan Hovmand Larsen har været selvstændig VVS-installatør i 25 år og har drevet virksomheden TECHVVS i Gentofte. Men for et års tid siden besluttede han og sønnerne Oliver og Nicolas at opkøbe TECH-VVS og etablere firmaet Hovmand Energi, der er autoriseret inden for el og vvs. ”Jeg er uddannet energiteknolog, og Nicolas har ti års erfaring som elektriker og er nyuddannet el-installatør. Som nyuddannede bidrager vi med en frisk, innovativ gejst. Samtidig er vi blevet gode til at lytte til vores far. Han er en gammel ræv, der ved, hvad der er op og ned i branchen,” fortæller Oliver Hovmand Larsen.

Grøn vision
Hovmand Energi har specialiseret sig i boligopvarmning, særligt i at udskifte oliefyr med varmepumper. Luft-til-vandvarmepumper er den foretrukne teknologi, da de med tiden er blevet meget lydsvage og lige så effektive som jordvarmeanlæg, der er dyrere at implementere. Virksomheden har en vision om at støtte bæredygtighed og den grønne omstilling, fortæller Oliver Hovmand Larsen: ”Vi har et fælles ansvar for at levere kloden videre til vores børn. Det er en god investering at skifte fra olie- til varmepumpedrift. Typisk sparer du ikke blot 40-60 procent på varmeregningen, men også flere ton CO2-udledning. På vores hjemmeside har vi en counter, som viser, hvor mange ton CO2 vi har sparet for vores kunder. Det er en fed følelse at kunne bidrage på den måde.”

En samlet løsning
I kraft af familiemedlemmernes forskellige uddannelser kan Hovmand Energi tilbyde VVS, el og energirådgivning i en samlet løsning, så kunderne trygt kan udleve deres boligdrømme i hænderne på et firma med speciale i energirenovering.

 

Få et lokalt tilbud på udskiftning af dit oliefyr
Få et lokalt tilbud på alternative og energivenlige opvarmningsmetoder, som kan spare dig penge og hjælpe dig af med oliefyret.
Del.

Om forfatteren

Efterlad en kommentar