Grøn, billig, pæn og lugtfri varme

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Når LF-Servicecenter erstatter oliefyret med en luft-til-vand-varmepumpe, siger du ikke blot goddag til en række fordele, men også farvel til en del besvær.

”Et oliefyr skal have både olie og strøm, mens en luft-til-vand-varmepumpe kun bruger strøm. Det betyder, at den både er bedre for miljøet og kræver mindre vedligeholdelse. Du sparer også på dit varmeforbrug, og investeringen er som regel tjent hjem efter fem til ti år,” siger Stig Høholt Larsen, indehaver af LF-Servicecenter. Han tilføjer: “Samtidig er det en pæn løsning, hvor den enhed, som placeres indenfor, står i et højskab, og du slipper for lugten af olie.”

Godt samarbejde og sikkerhed til kunderne
LF-Servicecenter har valgt Panasonic, Mitsubishi, LG og Fujitsu som faste samarbejdspartnere, når det kommer til varmepumper. De første tre er valgt, fordi kunderne også er dækket af deres garanti, hvis forhandlerens firma mod forventning skulle lukke. Stig Høholt Larsen sætter desuden pris på samarbejdet med leverandørerne: ”De er gode til at være med på sidelinjen, når vi skal dimensionere et projekt, så kunderne får det rigtige produkt.”

Tjek på isolering og radiatorer
Når Stig Høholt Larsen besøger en kunde for at vurdere, hvor stort et anlæg der er brug for, ser han blandt andet på husets isoleringsgrad og de eksisterende radiatorer. ”En luft-til-vand-varmepumpe har en lavere fremløbstemperatur end et oliefyr. Derfor er det nogle gange nødvendigt med efterisolering eller større radiatorer, for at anlægget kan varme huset op,” forklarer han. Hvis kunden er i tvivl om husets isoleringsgrad, foretager LF-Servicecenter gerne en termografering. Stig Høholt Larsen anbefaler, at du selv efterprøver radiatoranlæggets størrelse ved at skrue ned for centralvarmens fremløbstemperatur på en kold dag. Hvis huset stadig er behageligt varmt, er radiatorerne store nok til en varmepumpe.

Energitilskuddet trækkes fra regningen
Under det indledende besøg indsamler Stig Høholt Larsen også den dokumentation, han skal bruge for at søge SEASNVE om energitilskud på kundens vegne. “Vi trækker tilskuddet fra din regning, så du har intet besvær med det,” forsikrer han og fortsætter: ”Når vi søger om tilskud, bliver din nye varmekilde automatisk registreret i BBR, så du kan få den reducerede elpris, der følger med, når man opvarmer sit hus med en varmepumpe.”

Oliefyret og -tanken skal du heller ikke bekymre dig om. LF-Servicecenter fjerner dem efter alle forskrifterne.

Få et lokalt tilbud på udskiftning af dit oliefyr
Få et lokalt tilbud på alternative og energivenlige opvarmningsmetoder, som kan spare dig penge og hjælpe dig af med oliefyret.
Del.

Om forfatteren

Efterlad en kommentar